La noche del pecado. Tahar Ben Jelloun (inacabat)

Filed under: General,Inacabats — pui at 11:17 am on Dimecres, Juny 25, 2008

Ben Jelloun és l’autor del llibre "El racisme explicat a la meva filla", però a més de llibres d’assaig també ha fet diverses novel·les. El cas és que en vaig agafar un parell de llibres a la biblioteca i no he acabat cap dels dos, no puc dir que siguin millors o pitjors, senzillament a mi no m’han agradat.

Ben Jelloun, Tahar. La noche del pecado. Madrid: Alfaguara. ISBN 84-204-2967-8. Com que últimament havia sentit parlar de l’autor vaig agafar-ne un llibre a l’atzar. I la veritat no m’ha agradat, fins al punt que he estat incapaç d’acabar-lo. La història no sembla una mala idea, però se m’ha fet farragós des del principi, potser pels canvis en el punt de vista de la narració o per la varietat de personatges o… vés saber. A destacar la minuciositat i claredat amb què descriu les escenes més desagradables i els sentiments més baixos dels personatges, entre sòrdids i maliciosos. 

Del mateix autor també vaig agafar un altre llibre Elogi de l’amistat. Fins on vaig arribar es tracta d’un recull cronològic dels amics i no tant amics que l’autor ha tingut al llarg de la seva vida, des de la infantesa. De cadascun explica el que el va lligar i en molts casos el que l’ha distanciat.No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.