Mare per merèixer i altres històries. Gerald Durrell

Filed under: Contes,General — pui at 9:44 pm on Divendres, Octubre 17, 2008

M’havia oblidat de posar-lo! Quin cas! Potser és que al final no el vaig acabar… Perduda per la biblioteca vaig anar a l’aposta segura i, apa, un altre d’en Durrell cap a casa!

Durrell, Gerald, Mare per merèixer i d’altres histories, Barcelona, Proa, 1995.  Un llibre de contes amb el sentit de l’humor fi i irònic de’n Durrell. Només et planta al davant les situacions més comuns vistes amb els ulls d’algú que no entén les convencions. Aquest recull, pel que recordo, no ens enganyem, no m’ha agradat tant com les novel·les però té algunes perles que val la pena llegir. El conte "Mare per merèixer" és una d’elles sens dubte, i més si ja coneixes la família del protagonista a través de les seves novel·les, amb títols tant suggerents com: La meva família i altres animals i Ocells, bèsties i parents. Massa temptador per no agafar-lo de la biblioteca! 

En Durrell ja és a la llista dels autors tot terreny, el pots llegir tant si tens un dia bo com un dia dolent i sempre et deixa bon gust de boca.No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.