T’estimo si he begut. Empar Moliner

Filed under: Contes,General — pui at 7:37 pm on Dilluns, Juny 8, 2009

Aquest se’m va despistar. El vaig  enganxar a la biblioteca quan algú el tornava, i avui, que me l’han tornat a tornar, l’he tornat a arreplegar…replegadament… La veritat és que quan va sortir, ja vaig pensar que me l’acabaria llegint, què voleu, el títol està ben triat.

Moliner, Empar. T’estimo si he begut. Barcelona: Quaderns Crema, 2004. Fa temps em vaig endur una mala impressió de l’Empar Moliner, un dels contes que inclou aquest llibre també formava part d’un recull del Manuel Ollé i la veritat és que em va decebre. En aquest cas m’ho he passat bé llegint.  

Dos contes: La interpretació dels somnis i La baixa qualitat de la poesia contemporània, aquest últim molt ben trobat.No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.