La societat literària i de pastís de pela de patata de Guernsey. Mary Ann Shaffer i Annie Barrows

Filed under: General,Novel·la — pui at 11:58 am on Divendres, Juny 19, 2009

Honestament, d’aquest llibre, em va cridar l’atenció el títol. Estan de moda els títols llargs i complicats de recordar. Suposo que a aquest l’anomenarem "aquell de la pela de patata" igual que la trilogia Millenium és coneguda com "aquell de la noia i no sé què de la gasolina". M’agrada aquesta moda, encara que a vegades em fa la feina un xic complicada.

Shaffer, Mary Ann i Barrows, Ann. La societat literària i de pastís de pela de patata de Guernsey. Badalona: Ara Llibres, 2009. Ahir, quan em vaig acabar el llibre a quarts de tres de la matinada pensava: no sé pas què en diré. Ara després d’haver-lo dormit i paït una miqueta en puc dir alguna cosa: em va colpir, em va encantar, em va seduir. No esmento l’argument perquè m’ha encantat anar descobrint la història mica en mica, coneixent poc a poc cada personatge, i no estalviaré aquest plaer a ningú. El que sí que és veritat que d’un entorn que podria haver estat desolador i tràgic, l’autora en treu un llibre dolç, amb sentit de l’humor, humà, que diuen. Quina sort veure el món amb aqusts ulls, i quina sort per a la resta que aquesta àvia bibliotecària s’hagi decidit a escriure’l.

Un altre avantatge: en algun moment parla dels llibres que et porten a altres llibres, aquest és un d’ells. 3 Comments

15

   Jesús M Tibau

23 Juny 2009 @ 17:42   

n’he sentit parlar molt. Potser me’l compri si el veig a la propera llibreria

16

   Pui

23 Juny 2009 @ 18:36   

Fes-ho! si no t’agrada jo te’l recompro!
Feliç bany nou, també!

17

   carina

1 Juliol 2009 @ 2:34   

Si llegeixes això és que he aconseguit fer-te un comentari. Tot i estar més muda que la Ruda et segueixo i veig que fa dies que no actualitzes. M’apunto aquest llibre de títol, si més no curiós

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.