Quan els avions cauen. Miquel Bezares

Filed under: Contes,General — pui at 7:20 pm on Dimarts, Juliol 7, 2009

Una recomanació atrapada en alguna banda, no recordo quina… comença a ser preocupant això de no saber mai d’on he tret les coses.

Bezares, Miquel. Quan els avions cauen. Barcelona: Empúries, 2001. Evidentment si el vaig agafar és perquè a la recomanació en parlaven molt bé, de fet parlaven molt bé de l’últim llibre de l’autor, tampoc en recordo el títol. A mi no m’ha entusiasmat. Espero que els llibres, especialment els contes, m’aportin una visió nova, una certa sorpresa, un tancament inesperat i en la majoria de contes d’aquest llibre això no ho he trobat. De totes maneres no està malament, diu la contraportada que "la fragilitat és el fil invisible que travessa de cap a cap les narracions", això és cert.

Em quedaria amb "El llanterner llegit" que és el més rodó de tots pel meu gust i amb "Fusions i adquisicions".

PD Aprofiteu per consultar El guant de l’Allie, ara que encara està actiu, l’últim post és una selecció de llibres dedicats a altres blocaires, un últim esforç admirable.  1 Comment

18

   carina

8 Juliol 2009 @ 23:49   

Hola Mireia,
gràcies pel teu comentari i per la recomanació. El guant de l’Allie ha passat a millor vida de mort natural, sense patir… Ara necessito vacancetes i m’aniré entretenint llegint-vos a vosaltres, probablement al setembre torni amb l’escopeta carregada i amb ganes de marxa i potser fins i tot amb un nou bloc. Fes festetes a la Ruda, llàstima que sigui una xicota perquè si no la podréiem aparellar amb la Simon. Disfruta de l’estiu i de les lectures

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.