Tiempos interesantes. Terry Pratchett

Filed under: General,Novel·la — pui at 3:48 pm on Dimecres, Juliol 22, 2009

El recurs fàcil quan no tinc ganes de trencar-me la closca és recórrer a una aposta segura.

Pratchett, Terry. Tiempos interesantes. Barcelona: Plaza & Janés. No tinc clar si cal llegir les novel·les de Mundodisco en ordre cronològic, de fet desconec quin hauria de ser aquest ordre. En aquest cas he tingut la sort de llegir en l’ordre correcte aquesta novel·la on reapareixen personatges de "Voto a Bríos". Amb el Practchett em passa que a vegades em costa seguir-lo, és com si em dispersés amb massa facilitat, com si em perdés alguna cosa. Malgrat tot he rigut amb aquesta novel·la que enfronta civilització i incivilització.

La maledicció: Ojalá vivas tiempos interesantes!1 Comment

19

   Pui

28 Juliol 2009 @ 18:43   

marmota! Ja has sortit del cau? Doncs em sembla que jo ho he fet tot malament,si recordo bé, el primer que vaig llegir va ser El color de la magia o Brujas de viaje i a sobre n’he llegit algun de cronològic… quin desastre!

El que més m’ha agradat de moment, però, és Voto a Bríos!

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.