Inventari de jubilacions. Josep M. Espinàs

Filed under: Assaig/Narrativa,General — pui at 1:29 pm on Dimarts, Agost 4, 2009

A casa són fans de l’Espinàs. Bé, no sé si tothom, però corren una pila d’"A peus", i alguna altra cosa. Si mal no recordo, fins i tot, ma mare es va queixar a l’Avui quan va deixar de col·laborar-hi. Aquest me’l vaig ensopegar a la llista de lectures estiuenques d’un col·lega i em vaig dir, si la família li té tanta estima, per què no provar-ho?

Espinàs, Josep M. Inventari de jubilacions. Barcelona: Cercle de Lectors, 1993. Un llibre interessant, transmet clarament una manera de veure i de viure. Com a experiment amb l’Espinàs em dono per satisfeta, per una banda és agraït llegir un llibre escrit de manera clara i directa, per l’altra em sembla que et deixa un munt d’idees i cap sobressalt, cosa que també és d’agraïr. Això sí, en moltes coses no hi coincideixo amb l’Espinàs, però ja deu estar bé, ratllant la trentena seria estrany veure-ho tot igual.

Per triar alguns textos: Adjectius i Sinceritat, mentidaNo Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.