M’agradaria que algú m’esperés en algun lloc. Anna Gavalda

Filed under: Contes,General — pui at 3:43 pm on Dilluns, Setembre 14, 2009

Tanta Anna Gavalda amunt i avall, al final he decidit tastar-la, però com que no les acabava de tenir totes en vaig triar un de contes, i si m’agrada, doncs ja tiraré a la novel·la.

Gavalda, Anna. M’agradaria que algú m’esperés en algun lloc. Barcelona: Edicions 62, 2001. Una dotzena de contes sense gaire en comú que no sigui una mena de fatalitat i de cruesa. L’escriptura és directa i contundent, recorda una mica el Monzó, i no és només una impressió meva, ho vaig comentar amb una altra lectora i em va dir que ja ho havia sentit en algun lloc (medalla per mi, ole ole). No està malament, però tampoc em posaré a llegir novel·les seves com una posseïda.

Dos contes: Exercicis germanopractícoles i l’Epíleg.2 Comments

20

   Jesús M Tibau

14 Setembre 2009 @ 23:06   

felicitats per compartir la llista de blogs finalistes al Premi Blocs Catalunya, categoria Literatura.
Salut

21

   pui

15 Setembre 2009 @ 18:13   

No ho sabia, mooooltes gràcies! Felicitats a vosaltres també!

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.