El Silmaríl·lion. J.R.R. Tolkien – Inacabat

Filed under: General,Inacabats — pui at 7:33 pm on Dimarts, Octubre 6, 2009

Tokien, J.R.R. El Silmaríl·lion. Proa. Una secció d’inacabats s’ha de començar com déu mana, i jo he decidit començar-lo amb un dels inacabats èpics que em persegueix des de fa més de 10 anys. El Silmaríl·lion és la bíblia de la Terra Mitjana, explica l’evolució del món de Tolkien des de l’aparició dels primers déus i és, al meu parer, inmenjable. Jo em tenia per una fanàtica de Tolkien, fins que vaig intentar anar més enllà de El Senyor dels Anells, El Hòbbit i El Ferrer de Wooton major. A mi que ja em costa la història pròpia, la de la terra mitjana em fot una mandra… Segurié gaudint del es aventuretes dels hòbbits que em tenen la mar de contenta.  

En defensa meva he de dir, també, que l’edició de butxaca que tinc no va aguantar ni les tres primeres llegides i va començar a perdre fulls. A sobre!No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.