Com dir adéu. Guia domèstica per morir. Debra Adelaide – Inacabat

Filed under: General,Inacabats — pui at 6:13 pm on Divendres, Octubre 16, 2009

Una de les novetats tardorals de la biblioteca, amb un títol optimista oi? Però la portada és ben bonica.

 

Adelaide, Debra. Com dir adéu. Guia domèstica per morir. Empúries, 2009. No ens equivoquem, es tracta d’una novel·la. L’editorial diu que és original i vitalista, i té força raó. És original escriure un llibre sobre la pròpia mort (que arriba a través d’una malaltia, no desitjada) amb el mateix to que una mestressa de casa experimentada escriu consells de cuina. Per descomptat és refrescant aquest to, enlloc del més empalagós i repetitiu dels manuals d’autoajuda. No me’l vaig acabar senzillament perquè és un llibre contemplatiu i profund, i jo no estava gens plàcida ni contemplativa. Queda a la llista dels "Ja hi tornaré".

 No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.