El sendero en el bosque. Adalbert Stifter

Filed under: General,Novel·la — pui at 6:17 pm on Dissabte, Novembre 7, 2009

Què pots fer en un poble petit, un dimarts ennuvolat al matí? Doncs, amb sort, si té una llibreria, anar a fer un cop d’ull, comprar algun llibre i buscar un bar on no hi hagi gaire soroll per estrenar-lo, me’n vaig sortir amb tot, excepte amb el bar… 

Stifter, Adalbert. El sendero en el bosque. Madrid: Impediementa. Per la informació de la contraportada semblava un llibre d’autoajuda d’aquests moderns, el típic viatge inciàtic, quin nom més adequat això del camí del bosc, oi? Però la gràcia d’aquest llibre és que l’autor el va escriure el 1845. Un llibre ple d’ironia que ens presenta així el protagonista: "Hay que advertir que el señor Tiburius, de joven, era un gran mentecato". Un altre llibre plàcid, sense sobressalts, amb un final força previsible però amb la gràcia de veure el món amb els ulls d’un alemany de mitjan segle XIX. No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.