Tenir o ésser. Erich Fromm

Filed under: Assaig/Narrativa,General — pui at 11:30 pm on Dimarts, Novembre 10, 2009

Un dia em van recomanar aquest tal Erich Fromm, no sé si se li hauria de dir filòsof o savi o psicòleg, però diria que era això últim. El cas és que al cap d’un temps vaig trobar aquest llibre a casa els pares, i em va agradar tant que el vaig segestar i fins i tot l’he subratllat!!!

Fromm, Erich. Tenir o ésser. Claret. L’Erich Fromm sempre escriu llibres que tenen al punt de mira l’ésser humà i la societat, en aquest cas estudia de gairebé totes les maneres imaginables la diferència entre orientar la vida al tenir o al ser. És un llibre revelador sobretot perquè explica de manera clara algunes coses que ja intuïm. Un d’aquells llibres que caldria llegir a l’escola. 

De l’Erich Fromm també és recomanable l’Art d’estimar, encara que digui algunes coses que no comparteixo, el rerafons és interessant. No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.