El éxodo de los gnomos. Terry Pratchett.

Filed under: General,Novel·la — pui at 10:37 am on Dissabte, Desembre 19, 2009

Ara feia molt que la Ruda i jo no ens podem dedicar a la lectura, almenys no tant com ens agradaria. Però ja fa un parell de mesos que arrosego aquesta trilogia, que no es que no m’hagi agradat sino que he hagut de demanar els llibres a altres biblioteques i això… ja se sap.

Pratchett, Terry. El éxodo de los gnomos.  Una trilogia de Pratchett que no està ambientada al Mundodisco i que no està gens malament. Comença amb Camioneros, segueix amb Cavadores i acaba amb La Nave. Sens dubte el primer és el que més m’ha agradat, el segon es torna força previsible i el tercer fa de bon llegir. El millor, les diverses formes amb que els gnoms s’agafen això de l’èxode i amb quina suficiència toleren la convivència amb els humans.No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.