El cuiner del Dux. Elle Newmark – Inacabat

Filed under: General,Inacabats — pui at 8:06 pm on Diumenge, Gener 3, 2010

Un altre llibre agafat de la biblioteca així, sense més, només pel títol i perquè diu que parla de menjar i dels plaers dels sentits…

Newmark, Elle. El cuiner del Dux. Badalona: Alisis, 2008. No n’he arribat a llegir gaire, però per les primeres pàgines es presenta una història força tòpica. Un noi del carrer de la Venècia renaixentista és acollit pel cuiner del més temut de tots els homes, el Dux de Venècia. Ja d’entrada el pobre xiquet presencia un assassinat i el misteriós intent del Dux de fer ressucitar el mort. Per adobar-ho tota la ciutat busca un llibre d’alquímia que se suposa que ha de contenir alguns dels secrets més buscats de l’època. A mi no em va enganxar. A més el relat escrit en primera persona, com si fós la veu del protagonista és força incongruent, el llenguatge més refinat és la veu d’aquest noi que viu als carrers de Venècia. Quan me’n vaig adonar vaig mirar la solapa i, efectivament, l’autora és americana. Aix!No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.