Historia de una gaviota y del gato que le enseñó a volar. Luís Sepúlveda

Filed under: General,Novel·la — pui at 8:19 pm on Diumenge, Gener 3, 2010

Un autoregal d’aniversari, no és que la llibreria del poble tingui molta varietat però tenen algunes coses sorprenents.

Sepúlveda, Luís. Historia de una gaviota y del gato que le enseñó a volar. Barcelona: Tusquets, 2006. Luís Sepúlveda acostuma a ser una bona aposta. Fa anys vaig llegir "Un viejo que leía historias de amor" i vaig quedar sorpresa i impressionada, (i agraïda a una de les poques professores d’institut que vaig tenir que valia la pena). Si aquest últim és un llibre bastant cru, el que acabo de llegir, en canvi, és una faula tendra. El títol no amaga res, és la història d’una gavina i del gat que l’ensenya a volar. Senzill, planer i com a bona faula també educatiu.

Com diu la coberta "Una novela para jóvenes de 8 a 88 años".No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.