La força dels forts. Jack London

Filed under: Contes,General — pui at 7:47 pm on dilluns, febrer 1, 2010

Buscant un llibre per pagar una aposta vaig trobar-me aquest recull de tres contes de Jack London que a més de ser petit i de butxaca, és un bon llibre d’un bon autor.

London, Jack. La força dels forts. Barcelona: Edicions de 1984, 1994. Jo coneixia Jack London de les seves novel·les Ullal Blanc i la Crida del bosc, que corrien per casa quan era petita i que segur que el meu germà un dia em va posar davant del nas (i es clar me’ls vaig llegir i em van agradar). Conèixer aquest altre London ha estat una bona sorpresa, en aquests contes deixa de banda les aventures i es situa en diversos moments històrics per deixar que la seva imaginació construeixi hipòtesis molt més salvatges i sobretot entri en la crítica social. Pels que els ha agradat La granja dels animals d’Orwell o Un món feliç de Huxley aquests contes són una bona opció.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.