La força dels forts. Jack London

Filed under: Contes,General — pui at 7:47 pm on Dilluns, Febrer 1, 2010

Buscant un llibre per pagar una aposta vaig trobar-me aquest recull de tres contes de Jack London que a més de ser petit i de butxaca, és un bon llibre d’un bon autor.

London, Jack. La força dels forts. Barcelona: Edicions de 1984, 1994. Jo coneixia Jack London de les seves novel·les Ullal Blanc i la Crida del bosc, que corrien per casa quan era petita i que segur que el meu germà un dia em va posar davant del nas (i es clar me’ls vaig llegir i em van agradar). Conèixer aquest altre London ha estat una bona sorpresa, en aquests contes deixa de banda les aventures i es situa en diversos moments històrics per deixar que la seva imaginació construeixi hipòtesis molt més salvatges i sobretot entri en la crítica social. Pels que els ha agradat La granja dels animals d’Orwell o Un món feliç de Huxley aquests contes són una bona opció.No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.