Contes per a nens i nenes políticament correctes. James Finn Garner

Filed under: Contes,General — pui at 4:22 pm on Dimecres, Febrer 3, 2010

Vaig una mica tard, però quan van treure aquest llibre ja tenia ganes de llegir-lo així que un dia que em va passar pel davant el vaig arreplegar.

Garner, James Finn. Contes per a nens i nenes políticament correctes. Barcelona: Quaderns Crema, 2005. Què passa si agafes els contes tradicionals i els modernitzes i els passes pel sedàs del llenguatge políticament correcte? Si qui ho fa té sentit de l’humor en surt una bona crítica a tot allò políticament correcte i un llibre fàcil i divertit. Llàstima que inclou alguns contes que no conec…

Un dels millors moments: El Pollastre Petit crida "El cel cau! El cel cau!" I la Gallina Caterina respon "Només es pot fer una cosa!" "Quina?" diu el Pollastre Petit. I respon la Gallina Caterina "Demandar aquests fills de puta!1 Comment

23

   Marieta

12 Juny 2010 @ 14:08   

Me’l vaig llegir ja fa uns anyets i em va encantar…
El vaig perdre uns campaments, perquè recordo que volia llegir un conte als RiNG… Boniqueta, que saps on el puc trobar per comprar-me’l de nou? Molt bona feina… una sorpresa molt agradable aquest blog!

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.