El camino de las lágrimas. Jorge Bucay

Filed under: Assaig/Narrativa,General — pui at 11:19 am on Dissabte, Febrer 13, 2010

Potser és cosa de la crisi dels trenta, però em preguntava coses sobre el dol i la mort, o sigui que he agafat un parell de llibres sobre el tema.

Bucay, Jorge. El camino de las lágrimas. Barcelona: Grijalbo, 2004. El Bucay és un clàssic dels llibres d’autoajuda, és clar, fàcil d’entendre, lleuger i intenta ser divertit. No està malament per agafar una idea general sobre els temes encara que cal posar el que diu sempre en quarentena. A més l’estil d’escriptura es fa una mica pesat, moltes repeticions, exclamacions… suposo que en part és el que el fa amè però fa una mica de pudor de programació neurolingüística, i sense avisar! S’ha de reconèixer, però, que el tema de la mort se l’agafa seriosament i exposa sense problemes tota mena de reaccions tant si són acceptades socialment, com si no.No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.