8 contes de Nadal. Pere Calders

Filed under: Contes,General — pui at 10:53 pm on Dijous, Març 4, 2010

Un avantatge de córrer per les biblioteques públiques petites és que tens a l’abast els llibres que cada any regala la Xarxa de biblioteques als seus usuaris. Mentre vivia a Barcelona, ni m’havia assabentat que es feia aquest regal, potser no vaig passar-hi en les dates adequades… Bé, el cas és que aquest és el llibre que regalaven les biblioteques el Nadal del 2007. 

Calders, Pere. 8 contes de Nadal. Barcelona: Diputació de Barcelona, 2007. Una selecció de 8 contes de Pere Calders ambientats en les dates i les tradicions nadalenques. En cada conte Calders combina la imaginació, la crítica i un sentit de l’humor fi i tallant, sense arribar a ofendre o a ser àcid. Com a resultat un recull de contes irònics i mesurats. 

Un conte: Nit de pau i bones festes.No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.