Una habitació amb vistes. E.M. Forster

Filed under: General,Novel·la — pui at 5:35 pm on Dilluns, Maig 17, 2010

Remenava els prestatges a ca la Nenamarmota i em vaig trobar amb aquesta novel·la, recomanada i de propina ambientada a Florència (pot ser que la Ruda s’hi deixi caure, aviam si els gats per allà es muden…). Així que després de visitar les floretes gironines me’n vaig tornar amb la novel·la sota el braç. 

Forster, E.M. Una habitació amb vistes. Barcelona: Edicions 62, 2002. Si Jane Austen és el màxim del romanticisme anglès, E.M. Forster va en la mateixa línia però porta la ironia encara més lluny. De fet, tota l’obra, sembla una gran paròdia de la societat victoriana. Estan especialment ben trobats (i també fan una mica de ràbia) els pensaments de la protagonista que es troba completament perduda quan intenta analitzar els seus sentiments o prendre decisions sobre la seva vida sense que els altres hi intervinguin. Amena i distreta.

 No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.